CREVIER BEFORE & AFTER & STORY 
1/13

The Story (abridged version)

Step 1 - Space Planning

Our clients asked us to oversee the interior design of their 4,000 square foot storage garage and turn it into a multi-zone space and gym for their 60 employees. We were just one of part of the team which included an architect, the construction company and our client's in-house project manager. The required zones were:

  1. cafeteria/eating (tables and banquettes)

  2. coffee station

  3. lounge (seating)

  4. creativity (bean bags for informal brain storming sessions)

  5. play (pool table)

  6. work (counter for consultants) 

  7. historical (photographs in lobby)

  8. gym

CREVIER_-_PLAN_DE_ZONE_RÉV._1.jpg

Step 2 - Mood Boards

We proposed two mood boards for the design. All were in agreement about #1 but asked that we incorporate some of the colour from #2. We chose Crevier red and blue for the accents.

Mood Board 1
VINTAGE SERVICE STATION (2).jpg
Mood Board 2
MID-CENTURY SERVICE STATION (1).jpg
crevier-_imagePromo_150507-copy-650x400.
Crevier red & blue

Phase 3 - Design Plans (many revisions to get it right)

Screen Shot 2019-06-08 at 11.31.32 AM.pn
Screen Shot 2019-06-08 at 11.33.55 AM.pn
Screen Shot 2019-06-08 at 11.34.49 AM.pn
Screen Shot 2019-06-08 at 11.34.12 AM.pn

Phase 4 - 3D Plans

7.png
3 (1).png
1 (2).png
6.png